2012 = 2000 upgraded?

2000 trebuia să fie sfârșitul lumii – cel puțin așa susțineau unii.

Dar s-a dovedit a fi un balon de săpun, de pe urma căruia unii au câștigat bani frumoși. Cine sunt aceștia? Companiile de software, în special Microsoft, care au făcut milioane de dolari din vânzarea unor programe care să convertească data, a cărei evidență se făcea pe două cifre (1999 = 99, 2000 = 00) într-un format care să nu zăpăcească aplicațiile de pe computere. Treabă pe care programatorii adevărați au soluționat-o într-o pauză de cafea și au rezolvat-o până au plecat acasă, în aceeași zi (anul mai mic de 39 = 2000+anul 39, mai mare sau egal cu 40=1900+anul 40). Restul a fost caută în text și înlocuiește valoarea cu argumentația logică. Următorii câștigători, companiile din show-biz, care au avut „materie primă” pentru filme – ce-i drept, nu foarte multe. Și, în final, dar nu cu sume de neglijat, profeții apocalipsei, care au colectat bani frumoși de la creduli.

Dar adevărații câștigători sunt „păpușarii”, care au făcut cu succes un test de stress.

A trebuit să mă documentez și să-mi pun multe întrebări până am intuit răspunsul, bazându-mă pe următoarele argumente:

1. nu s-a auzit nimic, înainte de 2000, despre sfârșitul lumii din 21.12.2012. Poate este o nouă etapă a jocului? După ce au testat varianta cu sfârșitul lumii în 31.12.1999, au evaluat rezultatele și au început o nouă campanie.

2. în nicio profeție, veche sau recentă nu se menționează anul 2012, în niciun fel! Și mă refer la oameni care au spus lucruri verificabile în timp, precum Vanga, Mitar Tarabic, sau Laurentie de Cernigov.

3. prea multă publicitate pentru acest „eveniment” din partea păpușarilor, prin intermediul „mașinii de vise” de la Hollywood. Când ei susțin o teorie, de obicei adevărul este tocmai pe dos (vezi 11.09.2001). Fără să vorbim de încasările, deja substanțiale, ale filmelor care exploatează această temă.

4. este posibil să fie o nouă „perdea de fum”, un os de ros pentru omul de rând, ca să nu bage de seamă evenimentele actuale, pe principiul dacă vine sfârșitul lumii, pentru ce să ne mai agităm?

Așa că eu nu mă voi pregăti pentru sfârșitul lumii, ci pentru o nouă etapă a luptei sistemului pentru exterminarea cetățenilor.

Reclame
  1. Lasă un comentariu

Părerea ta ... dacă „pari” altfel

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: