Oamenii de știință de la CERN reduși la tăcere: datele privind încălzirea globală sunt „incorecte politic”

Fizicienilor li s-a ordonat să nu tragă concluzii din studiile care au obiectivul să demonstreze că soarele determină schimbările climatice.

Într-o ilustrare a modului șocant despre cum schimbările climatice produse de om au preluat controlul asupra procesului științific, fizicienii de la laboratorul CERN din Geneva au fost opriți de la a trage concluzii cu privire la datele pe care încearcă să le reproducă studiile care dovedesc că soarele este principalul motor al schimbărilor climatice, după ce șeful lor le-a spus că o astfel de erezie este incorectă din punct de vedere politic.

„Șeful laboratorului de conducere în domeniul fizicii la nivel mondial, CERN din Geneva, a interzis oamenilor de știință să tragă concluzii dintr-un experiment major. Experimentul CLOUD (“Cosmics Leaving Outdoor Droplets”) examinează rolul pe care particulele energetice din spațiul îndepărtat îl joacă în formarea norilor. CLOUD utilizează sincrotronul protonilor pentru a examina nucleația.” afirmă Register.

Experimentul ar putea confirma datele din studiile anterioare, care au demonstrat că razele cosmice sunt esențiale în formarea norilor și că „micile schimbări în stratul de nori al pământului explică variațiile de temperatură de câteva grade”, un impact masiv mai mare decât nivelul relativ minor de încălzire cauzat de om prin emisia de CO2.

Sugerând că datele din studiul încă nepublicat ar valida această ipoteză, fizicienii implicați în proiect au fost impiedicați de la a face orice interpretări a datelor de către șeful lor, nu din pricina problemelor de precizie, ci pentru că o astfel de concluzie nu ar fi corectă din punct de vedere politic, întrucât ea nu se pliază „consensului” că omul este principalul vinovat atunci când vine vorba de schimbările climatice.

Într-un interviu cu Welt Online, Rolf-Dieter Heuer, Directorul  General al CERN, a declarat: „Am cerut colegilor să prezinte rezultatele în mod clar, dar nu să le interpreteze. Motivul lui Heuer de a-și împiedica proprii oameni de știință este datorită faptului că în urma concluziile lor vor intra „imediat în arena politică a dezbaterii privind schimbările climatice”.

Cu alte cuvinte, Heuer nu dorește ca datele să circule liber în domeniul public, deoarece contrazice probabil ideea că omul este principalul motor al schimbărilor climatice. Este de la sine înțeles că abordarea Heuer reprezintă antiteza a ceea ce reprezintă știința, observarea imparțială și urmărirea datelor, iar nu urmărirea unui „consens” artificial, fabricat de către politicieni în scopul legitimării unui sistem global de taxare a carbonului.

În calitate de fizician, Nigel Calder scrie: „Ilustrul laborator CERN încetează să mai fie cu adevărat un institut științific atunci când Directorul său General interzice fizicienilor săi, precum și cercetătorilor străini de la CERN, să tragă concluziile științifice evidente din rezultatele lor”. În ciuda faptului că alarmiștii încălzirii globale au susținut că nu există nici o legătură între imensa și violenta minge de foc din spațiu, care este de peste 100 de ori mai mare decât Pământul, conduce anotimpurile, produce erele de gheață și schimbările climatice, informațiile oferite de studiile lui Henrik Svensmark arată o corelație istorică clară între pătrunderea razelor cosmice și temperatură, după cum se poate observa în graficul de mai jos.

În ciuda impactului soarelui evident și semnificativ asupra schimbărilor climatice, IPCC refuză să includă penetrarea razelor cosmice ca un factor de schimbare a temperaturii.

„CERN a aderat la un lung șir de instituții mai puțin obligate să rămână corecte din punct de vedere politic în privința ipotezelor încălzirii globale produse de om”, scrie Calder. „Este ok să introducem arena politică a dezbaterilor pe tema schimbărilor climatice”, furnizează rezultatele ce susțin încălzirea globală făcută de om, însă nu și dacă ei susțin ipoteza lui Svensmark conform căreia soarele modifică climatul prin influențarea afluxului razelor cosmice și formarea norilor.

Așa cum am arătat în septembrie, anul trecut, scepticismul public aflat în creștere față de teoria care susține că omul conduce schimbările climatice a determinat alarmiștii să înlocuiască conceptul de încălzire globală cu suprapopularea.

Un plan neoficial al ONU pentru a institui guvernarea globală a subliniat necesitatea de a adopta acest nou truc de relații publice pentru a combate fundamentul din ce în ce mai discreditat al mitului antropic privind schimbările climatice, în urma scandalului Climategate din 2009.

Eforturile de a consolida o taxă pe carbon în Australia sunt un test de turnesol pentru punerea în aplicare la nivel mondial planificată deja, astfel încât, faptul că o majoritate considerabilă a electoratului australian a respins vehement propunerile este un indiciu clar că farsa încălzirii globale a eșuat în mare măsură.

„Experții politici cred că bătălia pentru a vinde taxe pe carbon publicului australian a fost pierdută și primul-ministru nu poate face nimic pentru a schimba părerea alegătorilor pe această temă”, anunță Brisbane Times.

De aceea, globaliștii sunt dornici să utilizeze amenințarea suprapopulării, ceea ce nu este decât o escrocherie neștiințifică, în plus față de evenimentele meteorologice izolate, cum ar fi seceta din acest an, ca un mijloc de a impune nejustificat taxa pe CO2.

Articol preluat de la Infocon

În contradicție, BBC – portavocea păpușarilor, încearcă să contrazică într-un articol ipoteza corelării încălzirii globale cu activitatea solară: „He showed that over the last 20 years, solar activity has been slowly declining, which should have led to a drop in global temperatures if the theory was correct. … So we had better carry on trying to cut carbon emissions.” (El (Henrik Svensmark-n.r.) a arătat că în ultimii 20 de ani activitatea solară a fost într-un lent declin, care ar trebui să conducă la o scădere a temperaturii la nivel global, dacă teoria lui  ar fi corectă …  Așa că mai bine continuăm încercarea reducerii emisiilor de dioxid de carbon.)

NOAAsourcebutnotofficialsunclimate.gif

Aici găsiți detalii despre relația dintre frecvența petelor solare (puncte cu intensitate magnetică sporită) și temperatura medie la suprafața oceanului. Mai multe detalii despre activitatea solară aici.

Reclame
  1. Lasă un comentariu

Părerea ta ... dacă „pari” altfel

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: