MIȘCAREA ORTODOXĂ ROMÂNEASCĂ – existența ei nu este doar necesară, ci obligatorie

Preiau integral un articol publicat pe saccsiv:

   Iata ce comentam la articolul MUGUR VASILIU: „Guvernul Judas Priest” – o schita de portret, a primului produs integral evreiesc, care conduce primul guvern integral evreiesc, pentru prima oara in istorie, in Romania . E NECESARA CONSTRUIREA UNUI PARTID?:

   Doua principale teme a abordat fratele Mugur in acest text:

–          cine ne-a condus si ne conduce

–          necesitatea construirii „unui partid politic, care să crească pe baze româneşti şi să nu aibe nimic în comun cu tot ceea ce a fost de mai bine de 70 de ani, în România

Eu nu as fi procedat astfel. Caci sunt doua teme foarte importante, care chiar daca sunt legate intre ele, consider ca trebuiau abordate in doua texte separate: intai vorbit despre MRU, apoi in urmatorul text, dupa o scurta referire la cel anterior, abordata tema „Ce-i de facut?”. Si venit cu solutia: un partid.

Asa as fi facut eu, daca mi-ar fi trecut prin cap sa fac un partid sau sa ajut la facerea unui partid. Adica in mic as fi facut ceea ce teoretic ar trebui facut in mare.

In continuare, rog sa se citeasca cu atentie si rabdare cele de mai jos. Ca sa se inteleaga cat mai bine cele ce veti citi.

Teoretic, daca as dori sa construiesc un astfel de partid, as proceda in modul urmator:

   Intai as pune bazele unei miscari. Nu as tine neaparat la denumirea acesta, importanta e ideea. O miscare neinregimentata, deci nu un soi de organizatie cu membrii, sefi si sucursale. Ci un curent, un suflu de revenire, de trezire a poporului din indoctrinarea la care a fost supus de doctrinele gandite de masonerie. Ar fi o miscare de revenire la normal, de reacceptare a realelor valori si de refuzare a tipului acela de nou pe care ni l-au tot impus revolutiile de tot soiul de peste 200 de ani. O miscare prin care romanul sa inteleaga de ce e crima sa ucizi pruncul nenascut, de ce e pacat sodomia, de ce e fundamentala milostenia, de ce e stricatoare desfranarea, ce se urmareste cu cipurile, cu eGuvernarea, cu vaccinurile, cu ecumenismul, cu new age, cu eugenia, cu doctrinele de stanga, etc. Sa priceapa cum functioneaza SISTEMUL, care e rolul masoneriei, cum e aranjata piramida, cum se manuiesc marionetele. Sa inteleaga motivul pentru care se edifica NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL. Ce inseamna neam si tara si care e istoria acestui neam.

Si in primul rand miscarea trebuie sa fie ORTODOXA. Deci in primul rand pe cei ce ratacesc trebuie sa-i intoarcem acasa.

Cum ar trebui procedat? Prin fapte si prin informare. Fapte, adica traire ortodoxa, rugaciune, milostenie, intr-un cuvant tot ceea ce ne-au invatat Sfanta Scriptura si Sfintii Parinti ca trebuie sa facem. Informare, adica sa explicam la cat mai multi, pe limba fiecaruia cum sta in mod real treaba.

Abia dupa ce o importanta parte a acestui neam se trezeste, poti incepe a te gandi la un partid.

Unii dintre noi chiar facem parte dintr-o astfel de miscare, dar nu suficient de mult si nu suficient de multi.

Am spus mai sus: „teoretic, daca as dori sa construiesc un astfel de partid”. Dar o fi bun un partid? Consider ca nu. Un partid ca sa ce? Sa intram in parlament ca sa ce? Sa jucam dupa regulilele lor?

Trebuie inteles ca masoneria nu a creat doar partidele de pana acum, pe care doar le dirijeaza sa lucreze intr-un sistem bun. Masoneria a construit chiar … sistemul, caruia i-a pus numele de democratie, care in fapt se dovedeste a fi demonocratie. Deci este cu totul insuficient sa construiesti un partid pe care sa-l pui sa se zbata intr-un sistem cu care in mod normal nu ar trebui sa fie in nici un fel de acord. Adica un partid anti sistem sa-l pui sa se desfasoare chiar in sistem.

Unii poate vor zice: „da, dar se va auzi si glasul nostru”. Da, zic eu, insa e extrem de putin si extrem de injositor. Si nu se va schimba nimic.

Altii poate vor zice: „vom castiga alegerile”. Parerea mea e ca si daca miscarea amintita mai sus ar cuprinde majoritatea romanilor, partidul tot nu va figura cu mai mult de 10, 20 sau maxim 30 % din voturi. Caci vor avea grija cei ce stapanesc sistemul sa nu se intample altfel.

Un partid va mai avea o problema. Fiind organizat, sigur vor intra in el si intrusi extrem de profesionisti. Si nu vor avea liniste pana nu vor elimina elementele valoroase, pentru a fi inlocuite cu oamenii lor, oameni in mod sigur cu bube in cap. Ba mai mult, vor stii sa culeaga intotdeauna informatii pretioase pentru sistem si vor stii si sa produca intrigi si dezbinare intre frati.

O problema majora pentru un partid vor fi si cipurile, eGuvernarea si internetul obiectelor. Caci nu vei mai putea exista ca partid, fie el si parlamentar, daca membrii sai nu se vor inregimenta.

In concluzie, un partid care sa functioneze in sistem e ca si cum doresti sa pregatesti ceva de mancare in wc, folosind toaleta, peria de wc si oala de noapte. Nu merge. Mancarea se pregateste in bucatatie folosind vase curate. Adica, bucatarul e partidul, mancarurile sunt masurile bune pentru tara, dar instrumentele sunt pline de … fecale si urina. Instrumentele spurcate si baia reprezinta cadrul demonocratic creat de sistem. Deci ca sa faci mancare buna trebuie sa renunti la baie si sa faci totul intr-un cu totul alt cadru, unul curat. ADICA SA SCHIMBI SISTEMUL. Nu stiu daca intelege toata lumea.

Iar asta teoretic poate realiza o miscare. Poate sa schimbe sistemul, dar existenta unui partid ar incurca. Caci trebuie lucrat dinafara, fara nici un amestec cu sistemul, fara a juca dupa regulile lui. Ei bine, asta in teorie.

Asadar, o miscare e buna, caci trezeste. Un partid e cu probleme si am aratat mai sus de ce cred eu aceasta. O demolare e buna si ea in teorie. In practica insa, mai e timp de demolare?

Cum vremurile apocaliptice bat la usi, cred ca de abia e timp de trezit cat mai multi. Iar a forta o demolare, inainte de a fi suficient de mult treziti, va duce la o catastrofa. Ba mai rau, actualmente chiar SISTEMUL pregateste o revolutie:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Baza piramidei masoneriei = componenta a falsei NOI ORDINI MONDIALE. Si va fi sacrificata, aidoma Comisiei Trilaterale, Bilderberg, si a unor segmente din sistemul financiar – bancar …

O scurta explicatie a chestiunii NOM – fNOM

Si riscam sa amestecam rau lucrurile.

Comentariu saccsiv:

   Acestea le-am scris eu atunci. Voi veni cu cateva completari.

Chiar daca dorim sau nu crearea unui partid sau implicarea unuia deja creat, o miscare de tipul celei de mai sus, o consider nu doar necesara, ci obligatorie.

Practic ea deja exista, doar ca nu are un nume. Fiecare frate sau sora ce scrie o carte sau scoate o revista sau tine o conferinta sau scrie pe blog, face de fapt parte din aceasta miscare. Oricine vorbeste cu rude, prieteni sau necunoscuti, incercand sa-i trezeasca, face de asemenea parte din miscare.

Problema e ca miscarea e anemica, deoarece majoritatea celor deja treziti se implica prea putin. Sau se implica o vreme, dar se dezumfla repede. Sunt astfel de frati, ce vorbesc ei cu unul si cu altul, apoi daca nu constata rezultate remarcabile, o lasa balta si nu mai vorbesc cu nimeni. Asta si din cauza unor greseli de strategie. Caci stau sa-i bata la cap vreme indelungata pe cate unii, ce poate nici ca se vor trezi vreodata. Asta-i pierdere de timp pretios. Sau le dau direct hrana tare, cand respectivii nu sunt decat niste bebelusi capabili de a se hrani cu laptic, gris si supita. Sau nu cauta brese in zidul ce-i desparte de ceilalti, ci se napustesc taman acolo unde peretele e mai gros. Dar despre cum trebuie abordati cei pe care dorim sa-i trezim, voi scrie mai pe larg un articol separat.

Miscare deci exista deja, dar nu e doar anemica, ci e si plina de intrusi si de aiuriti. Caci unii isi zic ortodocsi, dar sunt oricand dispusi mai degraba sa faca hora mare cu anarhisti, cu eretici, cu tot soiul de rataciti, doar de dragul baricadelor. Altii au cazut la examenul anti cip si au devenit mai activi in atacurile lor furibunde impotriva celor ce indeamna la a nu fi acceptate cipurile, decat chiar cei pe fata pro SISTEM. Ei nu fac parte din miscare, ci fac rau miscarii.

Avem modele, adevarati stalpi ai ortodoxiei: Parintii Calciu, Iustin Parvu, Arsenie Papacioc, Paisie Aghioritul, Mitropolitul Serafim de Pireu, Sfintii Inchisorilor etc. Lista e foarte lunga. Avem pe cine urma. Deci sa-i urmam. Stim cum trebuie procedat. Ca ei.

Trebuie sa pricepem ca suntem ortodocsi, deci obligati sa marturisim. Nu conteaza ca ceilalti ne zic extremisti, habotnici, bigoti, fundamentalisti. Nu conteaza ca atunci cand ne straduim sa-i trezim, unii ne raspund tamp: „teoria conspiratiei”. Noi nu trebuie sa fim pe placul lumii. Noi nu trebuie sa fim cu marea turma ce alearga nauca pe larga autostrada ce duce spre iad. Noi trebuie sa salvam pe cat mai multi din aceasta turma, dar fara concesii.

Timpu-i scurt, asa ca trebuie sa ne miscam repede. Fara lalaiala, fara sa lasam pe altadata ceea ce putem face acum. Treaba asta trebuia facuta demult. Sa nu intarziem insa sa incepem de acum.

Ce bine era daca existau acum deja cel putin un milion de membri ai unei astfel de miscari in intreaga tara. Se simplu era sa punem rapid de un miting ortodox de mare amploare. Ce eficient ar fi fost ca la prima strigare sa se stranga mii de oameni in fiecare din principalele orase pentru cate o problema importanta, ca de exemplu impotriva cipurilor sau a extractiei gazului de sist prin metoda fractionarii hidraulice. Asta apropo de cei ce zic de acum: hai in strada. Pai hai in strada cine si cu cine?

Ce bine ar fi sa fim macar un milion de ortodocsi in tara care sa refuzam documentele cu cip. Ce bine ar fi sa fim un milion care sa ne bazam unii pe altii cand va incepe razboiul sau prigoana. Ce bine ar fi sa fim un milion care sa ne rugam. Ce bine ar fi sa fim un milion cand fara semn nu vom mai putea cumpara sau vinde. Ce bine ar fi …

Dar ca sa ajungem acolo, nu avem voie sa asteptam sa faca altii. Nu avem dreptul sa fim spectatori. Trebuie sa participam activ. Iar primul pas obligatoriu este: trezirea celor ce inca dorm pe ei. Nu avem talantul de a scrie sau a vorbi? Atunci cel putin sa-i ajutam pe cei ce-l au. Cand vedem ca se straduie unii cu reviste, noi ce facem? Cum ajutam? Cum ne implicam? Nu-i normal sa cumparam cat mai multe exemplare, dupa posibilitatile fiecaruia, si sa le dam si incepatorilor si celor ce inca nu s-au trezit? Ba e normal, dar deseori nici macar un exemplar nu cumparam, caci zicem ca deja stim cele ce sunt scrise acolo … Dar cand e cate o conferinta, ce facem? Nu-i normal sa invitam pe cat mai multi acolo? Ba este, dar deseori nici noi nu mergem, caci consideram ca deja stim despre cele ce se vor vorbi acolo …

Fratilor, ce sa mai zic? Cat s-o mai lungesc? Cum sa mai explic?

Comentariu bisericadinsuflet: pare o ipocrizie ca, după ce am criticat vehement ideile promovate pe acest blog, să preiau un articol.

Explicația este simplă: ceea ce mă necăjește este că atitudinea radicală de genul cine nu este cu noi este împotriva noastră nu are darul de a uni credincioșii ortodocși, puțini câți mai sunt, ci îi dezbină și învrăjbește. De aici și întrebarea: cui îi folosește? În favoarea cui se întâmplă acestea? Îmi cer iertare lui saccsiv și cititorilor pe care i-am smintit cu atitudinea mea (dar îmi mențin ferm opinia, ca părere personală).

Problema pe care o abordează în articolul de față (iar atitudinea este demnă de toată admirația) este ce avem de făcut, cum putem lupta cu un sistem care ne copleșește atât numeric cât și ca putere de convingere (doar călugării pot spune că au scăpat, într-o oarecare măsură de ispitele promovate cu surle și trâmbițe de societatea consumatoristă).

Am observat că principalul obstacol de care ne împiedicăm este lipsa unui conducător, a unui organizator, cineva care să ne spună ce, când și cum să acționăm. Aici mă întreb: dacă îl va trimite Dumnezeu vom ști să îl apreciem pe el și ideile lui, sau îl vom crucifica, decapita, spânzura sau împușca, așa cum facem de obicei? Pentru ce să ne dea Dumnezeu un conducător bun: I-am cerut? Am postit și ne-am rugat să îl trimită? Ne-am recunoscut păcatele noastre și neputința și suntem în stare să-i oferim supunere? Sau îl vom vinde pe doi mici și o bere, sau pe un litru de ulei și un kilogram de făină – căci prețul trădării a scăzut dramatic?

O variantă de acțiune este propusă în articolul Demonstrez pentru români. Nu sunt deținătorul adevărului absolut așa că este, ca și în cazul lui saccsiv, o viziune personală. Oricum, orice am face în continuare, începutul normal este Rugăciune colectivă pentru salvarea României. Doar când vom începe noi să fim nemulțumiți de mlaștina spirituală în care ne complacem și vom înțelege că singura apă care ne spală sufletul este cea a lacrimilor noastre de pocăință, Dumnezeu se va îndura de noi. Iar în această etapă avem de mult timp un exemplu și un conducător, dar pe care REFUZĂM CU ÎNVERȘUNARE SĂ ÎL URMĂM!

Doamne, ocrotește-i pe români!

Și, că tot vorbim despre conducători … eu voi vota așa la alegeri (la toate):Votat Dumnezeu

Dacă vor fi 20 de milioane de voturi, SIGUR SE VA SCHIMBA CEVA!

Reclame
  1. Lasă un comentariu

Părerea ta ... dacă „pari” altfel

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: